Personale

"Det væsentlige for os på Braruphus er, at vores personale er solide og autentiske personligheder, som hver på Deres måde bidrager med respektfuldt og engageret samvær. "

Personale

 

_____________

 

Vore medarbejdere integrerer de fælles og grundlæggende værdier i en dagligdag, som bæres af hyggeligt samvær med naturlig og involverende kontakt, faglighed og autencitet.

Vore medarbejdere inviterer ind i det rummelige miljø der er brug for, så alle kan have det rart, kan udvikle sig og kan trives.

Et hjemmemiljø, som er gavnligt for alle og som giver plads til, at hver enkelt både kan få mulighed for aktivitet, mulighed for samvær og mulighed for ro.

 

Vi har en grundlæggende lyst til at være sammen

og en inderlig vilje

til at gøre en forskel i den enkeltes forandringsproces.

 

Medarbejderne har igennem lang tids ansættelse, intensiv både personlig og faglig sparring og uddannelsesforløb internt og eksternt, erhvervet omfattende viden og erfaring med at være vedholdende, autentiske, troværdige og umiddelbare i fremtoning og væremåde.

 

Venlighed, Nænsomhed og Rummelighed, er vigtige kodeord for vores medarbejdere i samværet med den unge, også i de sammenhænge, hvor den unge oplever, eller udlever svære udfordringer.

Vi har medarbejdere med såvel psykologisk, psykoterapeutisk, fysioterapeutisk, pædagogisk og håndværksmæssig baggrund.

BRARUPHUS, Frihedsmindevej 4, 4840 Nørre Alslev, Tlf. 5443 2580, mail@braruphus.dk, www.braruphus.dk

Copyright foto S.Holmgaard,